Nieuws

[06 februari 2019] 'Duister Verleden' is uit! Nu te koop of te bestellen bij iedere boekhandel en bij de uitgever Flevodruk in Harlingen. Lezers, die een gesigneerd exemplaar willen ontvangen, kunnen even contact met mij of de uitgever opnemen.

[06 juli 2018] Belangstellenden, die op de hoogte willen worden gehouden over mijn boeken of - bijvoorbeeld - de verschijningsdatum van 'Duister Verleden' kunnen nu eenvoudig hun naam en e-mailadres opgegeven via de knop 'Contact'.

[30 april 2018] Het manuscript van 'Duister Verleden' is ingeleverd bij Flevodruk. Die gaan er mee aan de slag om er weer een prachtig boek van te maken. Ook het ontwerp van de cover ligt op stoom. Professioneel fotograaf Pieter Pannevis van YummyFood Fotos te Nijkerk stelde belangeloos een fantastische foto ter beschikking.

[25 december 2017] Versie 1 van 'Duister Verleden' is gereed met precies het vooraf geplande aantal woorden. Nu nog kneden, schaven en bijwerken.

[18 november 2017] Het schrijven van mijn derde thriller met de titel 'Duister Verleden' vordert gestaag. Ik zit nu op 58% van het gewenste aantal woorden.
Als je benieuwd bent naar de verwachte verschijningsdatum, mail me.

[16 november 2017] De nieuwe website is online. We hebben geprobeerd alles met de grootste zorgvuldigheid te creeŽren, maar als je toch nog een foutje of omissie weet te ontdekken dan horen wij het graag.